Spring naar de inhoud

Vakantiehuis Frankrijk

“Wegdromen in een groene oase aan de poort van de Ardèche.”

Wil je graag verblijven in een groene oase tussen de olijfbomen? Dan is vakantiehuis La belle brise des Oliviers de ideale locatie voor jou. Deze sfeervolle mazet voor 4 personen met zwembad in Saint-Ambroix (Frankrijk) bevindt zich op enkele passen van het centrum. Het huisje kreeg een smaakvolle renovatie met behoud van authentieke details. Het terras met privé zwembad is vanuit de keuken bereikbaar en grenst aan een grote groene tuin met olijfbomen.

Karakteristieken en inrichting

Deze vrijstaande woning heeft een eigen oprit, tuin, terras en zwembad naast de woning. De hoofdwoning bestaat uit 3 verdiepingen met een keuken, salon, badkamer (toilet & douche), 2 geconnecteerde slaapkamers met dubbele bedden , elektrische verwarming en airconditioning. 

Geografische ligging

De mazet bevindt zich op wandelafstand van het centrum van het gezellige Saint-Ambroix. In de omgeving vind je een wekelijkse markt, supermarkten, restaurants en wijnhuizen.

Geschatte afstanden en rijtijden

Avignon: 78 km
Uzès: 41 km
Nimes: 63 km
Marseille: 183 km

Tarief

Je kan de vakantiewoning in Frankrijk per week huren. De aankomst en het vertrek vindt steeds plaats op een vrijdag. In de woning kunnen maximaal 4 personen verblijven. Wil je graag een offerte of de mazet in Frankrijk huren? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder of via het gsm-nummer 0472 46 91 75!